Какво би искал/а да потърсиш?

WWF ви кани на онлайн дискусия на тема "Преуспяваща чиста икономика"

WWF и The Economist, с любезната подкрепа на Център за култура и дебат "Червената къща", представят онлайн дискусия на тема "Преуспяваща чиста икономика" с участието на IBM, Nokia, Coca-Cola и други

Международната природозащитна организация WWF и The Economist, с любезната подкрепа на Център за култура и дебат "Червената къща", представят онлайн дискусия на тема "Преуспяваща чиста икономика".

Разберете защо 22 от водещите световни компании са обединени в инициативата на WWF Climate Savers (Пазители на климата). До 2010 г. тези компании ще са намалили въглеродните си емисии с общо 50 млн. тона.
  • Какво правят те, за да изпълнят поетия ангажимент да намалят въглеродните си емисии?
  • Как големи мултинационални компании като Coca Cola, HP, IBM, Nike, Nokia, Sony и Lafarge се адаптират към условията на чиста икономика?
  • Какви решения взимат, за да остават конкурентно-способни и да просперират, и същевременно да намаляват въглеродните си емисии?
  • Как е възможно икономическият растеж и грижата за околната среда да вървят ръка за ръка?
  • Какво мислят тези компании за предстоящата среща на високо равнище в Копенхаген?

В тази уникална дискусия ще участват представители на IBM, Nokia, Johnson & Johnson, Coca-Cola и WWF. Дискусията ще бъде модерирана от заместник главния редактор на „The Economist” Ема Дънкън.

Събитието ще се излъчи на живо от Вашингтон в сряда, 18.11.2009 г. от 20:00 до 21:30 в зала "Пеша Николова" на Център за култура и дебат "Червената къща", ул. "Любен Каравелов" № 15, София 1142, тел/факс: + 359 2 988 8188.

Дискусията е на английски език. Вход свободен.

Дебатът може да бъде проследен и индивидуално. Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате безплатно ето тук.

За контакти:

- Олга Апостолова, WWF, 0885 727 862