Какво би искал/а да потърсиш?

Виртуалният асистент Пан е новото попълнение на WWF

По случай 15-ия си рожден ден в България WWF присъедини към редиците си необичаен колега

По случай 15-годишнината на природозащитната организация WWF в България имаме удоволствието да ви представим най-новия ни колега. Той е удивително любознателен и, въпреки че постъпи на работа току-що, вече знае много за нас и за нашата дейност. И, нещо повече, готов е да отговаря на всички ваши въпроси, свързани с нея. Ентусиазиран, деен и влюбен в природата, нашият колега ще работи при извънредни условия – 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, при това доброволно. Скъпи приятели, аплодисменти за най-новата панда в нашия природозащитен екип – виртуалният асистент Пан...Трудова характеристика на Пан

Пан има силно изявен афинитет към дигиталния свят, комуникациите, викторините и разбира се, към опазването на околната среда. Вкусният бамбук също е сред важните за него неща!

За да се запознаете с него, следва да имате инсталирана мобилната апликация Viber на устройството, от което кликвате на линка. Той е изключително активен и винаги можете да го намерите тук.

Задачата му е да ви помогне да научите повече за нас. Затова Пан ще е нон стоп на ваше разположение и в готовност да отговоря на въпросите ви, свързани с нашата природозащитна дейност. Работният му ден е наистина доста дълъг, да не кажем безкраен. За сметка на това обаче, използва цялото си свободно време само за ядене и сън.

Не се колебайте да го питате всичко, което ви интересува, от нашата работа! Той може да разказва вицове и знае колко са тигрите по света, а също и къде са най-ценните стари гори у нас. Ако случайно не може да отговори на някой въпрос, дайте му време... все пак е съвсем нов в екипа, но се учи бързо и скоро ще разшири знанията си още повече.
 

Какво да очаквате от Пан?

Пан ще ви разведе из интересни кътчета на България където сме работили през последните 15 години и където продължаваме да работим. Той ще ви предложи специална интерактивна карта, на която можете да разгледате подробно къде и как опазваме горите, водите, дивите животни, защитените територии, как се борим с климатичните промени и какво правим, за да насърчаваме поминъка на местните общности. Картата ще се актуализира редовно след всеки малък успех на WWF, така че доверете се на Пан и се отправете на едно незабравимо приключение.

Освен че е сладкодумен, Пан може да бъде и много, ама много, забавен! Специално за вас той ще организира разнообразни викторини, с чиято помощ да разберете доколко познавате работата на WWF. Най-ценното тук е, че колкото повече правилни отговори давате, толкова повече интересна информация за нас ще получавате. Тези от вас, които успеят да дадат над 60% верни отговори ще получат уникален авторски сертификат, удостоверяващ знанията им в съответната природозащитна сфера. А това си е истинско признание от перфекционист като Пан, който пък ще има грижата да измисля нови и нови любопитни въпроси, за да има винаги какво да научите.

Искате още от симпатичната панда ПАН - изтеглете пакета ни с Viber стикери

За да можете да изпращате в чата повече симпатични панди с важни послания за планетата, изтеглете стикерите на пандата ПАН във Viber от ТУК. 

Присъединете се и към канала на WWF във Viber

Там ще можете да се включвате в наши дискусии, свързани с опазването на природата, какт и да разбирате за най-важните празници и събития, свързани с природозащитната работа. Заповядайте ТУК.

Специални благодарности за Пан

И нека не забравяме, че постъпването на Пан на работа във WWF стана възможно благодарение на финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.

Цялата отговорност за съдържанието на текста се носи от WWF България и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.
Това е Пан – новият ни колега, който знае всичко за дейността на WWF