Какво би искал/а да потърсиш?

undefined
Ръководител „Младежка ангажираност и иновации“
Лилия Аракчиева
Каква е ролята ти във WWF и откога си в организацията?

Заемам позиция ръководител „Младежка ангажираност, образование и иновации“ от края на 2023 г., като съм в организацията от 2020 г. (преди като експерт и проектен мениджър).

Какво ти дава работата във WWF?

В японската култура има един термин – „икигай“, което е съчатание между това, което те прави щастлив, това, което е важно за теб, и това, в което си добър. Та така и работата ми във WWF е като сбъдната мечта - дава ми възможност да съчетая опита си от сферите на младежката работа и образованието с важни за мен каузи като опазване на околната среда и природата. И, разбира се, дава ми и възможност да контактувам с много интересни и най-различни хора от целия свят, на всякаква възраст, в най-различни професионални сфери.

Сподели нещо любопитно за теб:

Любимите ми хобита са разходки сред природата, йога и да майсторя нещо с ръце (керамика, плетене, разни DYI проекти). И доста време и енергия насочвам за реновирането и разработването на една стара къща в гр. Рила, която през 2024 г. ще се превърне в градска хижа – базов лагер за приключенци и пътешественици, както и покрайна точка в цивилизацията за дигитални номади.