Какво би искал/а да потърсиш?

undefined
Ейнджъл Веза

Ейнджъл Веза е старши мениджър Капитали, иновации и ангажираност в ReFED, където управлява Catalytic Grant Fund - нова инициатива, предназначена да намали рисковете и да усъвършенства решенията за намаляване разхищението на храна. Първоначално тя е работила в сферата на образованието, преподавайки на непривилегировани общности.

След като работи със студенти в продължение на седем години, Ейнджъл получава диплома от Френския кулинарен институт и работи в най-добрите ресторанти в Ню Йорк, включително Morimoto и Atera с две звезди Мишлен, както и в компании за хранителни услуги като Compass Group. През това време тя става свидетел на значителното количество храна, което се разхищава в тази индустрия, и решава да работи за решението на проблема. Поема роля Управление на веригата за доставки и стратегическо снабдяване с фокус върху намаляването на хранителните отпадъци в ресторант Manhatta, част от Union Square Hospitality Group на Дани Майер в Ню Йорк.