Цветя за булката? А защо не свежестта на новата гора? rel=
© www.dollarphotoclub.com

Бихте ли отишли на сватба, без да купите букет за булката?

Ако ви предстои сватба, по традиция гостите ще носят цветя за булката. Но какво ще стане с тях в празничната суматоха?
 rel=
© Parinya Smithijaroenpon

Повечето булки споделят, че всъщност нямат възможност да им се насладят пълноценно. Още щом им връчат цветята за сватбата, ги предават на помощниците си. Роднините имат грижата да ги натоварят по колите и да ги пренесат в ресторанта. Накрая цветята увяхват тъжно в кофи, забравени в банята или на терасата.

Начало на нова традиция от WWF

 rel=
© WWF Bulgaria

Скъпи младоженци, призовете гостите си да дарят парите, които биха платили за букет за булката. Изберете каузата на WWF – създаване на истински, нови гори.

Знаем колко време отнема организацията на една сватба. Суматохата понякога е наистина голяма и изцежда всичките ви сили.

Ние ще ви улесним в организацията на дарението. Ще ви предоставим дарителска кутия и помощни материали, които да разположите в ресторанта. Гостите ще се запознаят с каузата и ще направят дарението си в удобен за тях момент.

Трябва само да попълните тук заявката си за сватбена кутия. Наш представител ще се свърже с вас, за да отговори на въпросите ви и да потвърди доставката на дарителската кутия и изпращането на помощните материали.

Важно: Кутията и нейната доставка са за сметка на WWF. Вие не дължите нищо за тях.

Как ще помогне вашето дарение?

 rel=
© WWF Bulgaria

В края на 2019 г. нашият екип постигна нещо нечувано досега. Поставихме началото на нова гора като засадихме фиданки не от един вид, не дори и от два вида, а от цели 8. При това на мястото на някогашно незаконно сметище. След години това ще бъде прекрасен дом за бозайници и птици. Дори и за рибите в реката, защото дърветата ще хвърлят сянка върху нея.

Ще има място и за хората – да поседнат на хладина и да се любуват на красотата, да покажат на децата си как са допринесли за опазването на райско кътче по брега на р. Марица.

Често ни пишат, че трябва да има повече залесявания, че е важно да се засаждат дръвчета. Така е. Но трябва да бъде по правилния начин. А ние знаем кой е той.

През последните 10 години засадихме над половин милион дръвчета в цялата страна. Продължаваме да работим за възстановяване на най-ценните местообитания и увредени гори. Вашата подкрепа е изключително важна за нас.

Как се предава дарението?

След сватбата младоженците се свързват отново с нас. Ние им даваме банкова сметка, за да преведат събраните средства.

Дарението може да се направи и онлайн в нашия дарителски уебсайт.
 
Разбира се, всички младоженци заслужават само най-красивите сватбени подаръци. Затова, в знак на признателност за благородния жест, те ще получат сертификат за дарение и емблематичния подарък на WWF.

Винаги можете да се свържете с нас и на имейл kampania@spasetedivatapriroda.bg