Станете доброволец на WWFVolunteers from WWF/ADENA Spain collect fuel oil for analysis in the wake of the 'Prestige' oil ... rel=
Доброволците се включват в различни мероприятия на WWF
© Jorge SIERRA / WWF
Доброволците на WWF помагат в организацията и провеждането на различни акции и събития, като напр. залесяване, почистване, участие във фестивали и изложения и др.

Всеки път, когато имаме нужда от помощ, изпращаме имейл до доброволците. Участието не е задължително – който има време и възможност, се отзовава.

Нашите доброволци получават по имейл новини за дейностите ни, покани за събития на WWF и информация за нови работни позиции.

Запишете се за доброволец, като попълните формата за бюлетина по-долу, и се присъединете към приятелите на WWF!

Защита на личните данни

WWF България съхранява и обработва личните ви данни, за да ви изпраща информация и отчет за дейността си, покани за събития и за участие в доброволчески акции. Освен от нас, те се използват и от наши подизпълнители, които ни помагат с обработката на даренията, изпращането на информация и отчет за работата на WWF, поддържането на телефонна инфолиния, куриерските доставки.

С попълването на личните ви данни по-долу и кликване върху бутона "Продължете" вие се съгласявате да получавате покани, новини и отчет за работата на WWF, която сте на път да подкрепите. Ние няма да предоставим данните ви на друга организация, за да може тя да ви изпраща рекламни и търговски съобщения.

Можете да поискате отписване от нашия списък с поддръжници по всяко време тук или с имейл до kampania@spasetedivatapriroda.bg

Прегледайте и нашата политика за защита на личните данни за повече подробности. 

Абонамент за бюлетина на WWF

* indicates required