Електронен бюлетин на WWFАбонирайте се за новините на WWF, за да получавате любопитна информация за проектите и дейностите на терен, за най-новите ни кампании и акции в защита на природата, както и покани за събитията, които WWF организира.

Защита на личните данни

WWF България съхранява и обработва личните ви данни, за да ви изпраща информация и отчет за дейността си, покани за събития и за участие в доброволчески акции. Освен от нас, те се използват и от наши подизпълнители, които ни помагат с обработката на даренията, изпращането на информация и отчет за работата на WWF, поддържането на телефонна инфолиния, куриерските доставки.

С попълването на личните ви данни по-долу и кликване върху бутона под тях вие се съгласявате да получавате покани, новини и отчет за работата на WWF, която сте на път да подкрепите. Ние няма да предоставим данните ви на друга организация, за да може тя да ви изпраща рекламни и търговски съобщения.

Можете да поискате отписване от нашия списък с поддръжници по всяко време тук или с имейл до kampania@spasetedivatapriroda.bg

Прегледайте и нашата политика за защита на личните данни за повече подробности. 

 

Абонамент за бюлетина на WWF

* indicates required