Отбор на Пандата на Софийски маратон 2019 | WWF

Ново трасе, нова гора

Отново заедно на 13 октомври

Скъпи приятели,

И тази година WWF събира отбора в подкрепа на любима наша кауза – създаване на истинска крайречна гора.

От няколко години ние от WWF сме се посветили на горите по бреговете на реките. Някога те са били истински райски кътчета за животни, птици, риби, хора. Пречиствали са водата в реката, предпазвали са от наводнения и свлачища. В тяхната сянка сме се отдавали на почивка край ромолящия поток, плавали сме с лодка по реката или сме ловили риба.

Днес по-голямата част от тях са унищожени и това е проблем, за чието разрешаване се стремим да помогнем.

Засадихме десетки хиляди дръвчета от видовете черна топола, полски бряст, дъб, бяла и черна елша, полски ясен. Грижихме се за тях в студ и пек.

Работата ни продължава и в края на ноември ще залесяваме с 12 000 фиданки по брега на река Марица на входа на гр. Стамболийски.

Вярваме, че и тази година ще се включите в Отбора на Пандата и ще ни подкрепите в създаването на нови гори.

Новото трасе на Софийския маратон започва на пл. Александър Батемберг пред Националната художествена галерия. То минава покрай историческите забележителности на София. Отдавна чакахме този момент и сме щастливи, че на стартовата му линия ще застанат и нашите участници-панди.

СРОК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ В ОТБОРА НА ПАНДАТА И ПЛАЩАНЕ НА ТАКСАТА И ДАРЕНИЕТО: 2 ОКТ.

Важни уточнения:

Ако искате да се включите в Отбора на Пандата, трябва задължително да попълните формата по-долу до 2 октомври вкл. дори и да имате вече регистрация в сайта на маратона. Ако не го направите, не можем да ви гарантираме тениска и съдействие с получаване на стартовия номер.

За дистанции от 10, 21 и 42 км се заплаща такса на маратона. Ако нямате регистрация в сайта на маратона, трябва да я платите на нас заедно с дарението. Ние после ще преведем сумата на организаторите. Ако имате регистрация в сайта на маратона, трябва да платите там дължимата такса, а на нас да преведете само дарението.

Ако имате въпроси, пишете ни на kampania@spasetedivatapriroda.bg

Дарение към WWF: 35 лв. (включва разходи за тениска, организация на събитието и подкрепа за създаване на нова гора)

© WWF Bulgaria
  • Регистрация в Отбор на Пандата 2019

Попълнете коректно полетата и след това направете плащане като използвате бутоните за PayPal или чрез банков превод.

• * Задължителна информация

ДИСТАНЦИЯ 3 КМ

Цена: 35 лв.

Важно: Ако вече сте платили таксата си за участие директно на маратона, изберете тази опция за плащане.

ДИСТАНЦИЯ 10 КМ

Цена: 75 лв. (включва дарение от 35 лв. и такса за маратона от 40 лв.)

ДИСТАНЦИЯ 21 КМ

Цена: 85 лв. (включва дарение от 35 лв. и такса за маратона от 50 лв.)

ДИСТАНЦИЯ 42 КМ

Цена: 95 лв. (включва дарение от 35 лв. и такса за маратона от 60 лв.)

ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ

УниКредит Булбанк, клон Хан Крум
BIC: UNCRBGSF, IBAN: BG58UNCR70001516465598
Титуляр: ВВФ-Световен фонд за дивата природа