Регистрация за Отбор на Пандата на Софийски маратон 2018 | WWF

Регистрация за Отбор на Пандата на Софийски маратон 2018

• Регистрация в Отбор на Пандата 2018

Попълнете коректно всички полета, а след това платете дарението и таксата за участие в маратона чрез бутоните PayPal или по банков път. Ако не получим сумата до 3 октомври, не гарантираме участието ви в Отбора на Пандата, както и записването ви в Софийския маратон.

• Ако вече сте платили таксата си за участие директно на маратона, изберете опцията за плащане за дистанция 3 км, която включва само дарението за WWF.
  • Желаете ли да получавате новини, покани за събития и отчет за работата на WWF?*

• * Задължителна информация

ДИСТАНЦИЯ 3 КМ

Цена: 30 лв.

Важно: Ако вече сте платили таксата си за участие директно на маратона, изберете тази опция за плащане.

ДИСТАНЦИЯ 10 КМ

Цена: 60 лв. (включва дарение от 30 лв. и такса за маратона от 30 лв.)

ДИСТАНЦИЯ 21 КМ

Цена: 70 лв. (включва дарение от 30 лв. и такса за маратона от 40 лв.)

ДИСТАНЦИЯ 42 КМ

Цена: 80 лв. (включва дарение от 30 лв. и такса за маратона от 50 лв.)

ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ

УниКредит Булбанк, клон Хан Крум
BIC: UNCRBGSF, IBAN: BG58UNCR70001516465598
Титуляр: ВВФ-Световен фонд за дивата природа
Основание за плащане: За Отбора на Пандата, име и фамилия на участника

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

С попълването на личните ви данни по-горе и кликване върху бутона под тях вие се съгласявате да получавате известия, свързани с Отбора на Пандата на Софийски маратон 2018. Ние няма да предоставим данните ви на друга организация, за да може тя да ви изпраща рекламни и търговски съобщения.

Можете да поискате отписване от нашия списък с поддръжници по всяко време тук или с имейл до kampania@spasetedivatapriroda.bg

Прегледайте и нашата политика за защита на личните данни за повече подробности.

Софийският маратон тази година ще бъде на 14 октомври. За да участвате в него, трябва да направите регистрация независимо от избраната от вас дистанция – 3, 10, 21 или 42 км.

Участниците в Отбора на пандата се регистрират за маратона чрез формата по-долу. Освен таксата за маратона, вие заплащате и допълнително дарение от 30 лв., с което допринасяте за опазването на последните вековни гори в България. За повече информация вижте тук.

Крайният срок за регистрация е 3 октомври.

Ако се регистрирате в Отбора на Пандата тук, няма нужда да се регистрирате в уебсайта на маратона. Ние имаме грижата да ви запишем, да вземем стартовите номера и да ви ги раздадем.

Раздаване на стартови номера и тениски и програма за 14 октомври

WWF ще има щанд при пункта на Софийския маратон на паркинга пред стадион "Васил Левски". Оглеждайте се за логото с пандата и ще ни откриете лесно.

Раздаването на стартовите номера и тениските ще бъде преди 14 октомври на щанда на WWF. Молим ви да не оставяте това за сутринта в деня на маратона, освен ако ви се налага да пътувате от друго населено място.

12.10.2017 от 15.00 до 19.00 ч.
13.10.2017 от 10.00 до 19.00 ч.
14.10.2017 от 10.00 до 19.00 ч.

Програма за 14 октомври

9:00 ч. – отваряне на щанда на WWF
9:15 ч. – групова снимка на Отбора на Пандата (на щанда на WWF и след това на стартовата линия)
9:40 ч. – масов старт на 3 км – черни цифри
10:00 ч. – старт на дистанция 42.195 км – червени цифри (4 обиколки)
10:10 ч. – старт на дистанция 21.098 км. – сини цифри (2 обиколки)
10:20 ч. – старт на дистанция 10.550 км. – зелени цифри (1 обиколка)

След като приключите обиколките, не забравяйте да се върнете на щанда на WWF, за да се видим и да си поговорим за каузата, която ни обединява.

Медицински преглед
Само участниците в масовия старт на 3 км са освободени от задължителен медицински преглед. Останалите трябва да се прегледат, като това може да стане при личния лекар или при медицинския пункт, осигурен от Софийския маратон пред стадион "Васил Левски".

Декларация
Необходимо е да подпишете декларация, с която заявявате, че сте в добро здраве, поемате отговорност за себе си по време на маратона и сте съгласни да ви снимаме.

Гардероб
Софийският маратон осигурява гардероб, но не е препоръчително да държите в него ценни вещи. Молим да обърнете внимание, че не можем да съхраняваме вещи на участниците при щанда на WWF и не гарантираме тяхното опазване, ако все пак бъдат оставени там.

За контакт с нас:
Елена Ганчева, тел.: 0885 727 862
Костадин Андонов, тел.: 0888 369 167

Състезателите в Софийския маратон получават:
- стартов номер с електронен чип за измерване на времето на пробяганото разстояние за дистанции 10, 21 и 42 км;
- медицинска помощ;
- гардероб за съхранение на дрехи;
- подарък за спомен от маратона;
- освежителни напитки по трасето и на финала;
- медали за дистанции 10, 21 и 42 км.
Състезателите от Отбора на Пандата получават:
- всичко изброено по-горе плюс:
- тениска на WWF;
- сертификат за дарение;
- плюшена играчка рис за допълнително дарение от поне 100 лв.

Често задавани въпроси

Нужна ли е регистрация в уебсайта на Софийския маратон, ако се регистрирате в Отбора на Пандата?

Не. Регистрацията в Отбора на Пандата в този уебсайт и заплащането на таксата и дарението чрез посочените тук PayPal или банкова сметка гарантира участието в Софийския маратон. WWF има грижата да изплати таксите за участие на организаторите на маратона и да получи състезателните номера.

Мога ли да участвам в Отбора на Пандата, ако вече имам регистрация в Софийския маратон?

Да, разбира се. Попълнете всички полета от формата по-горе и отбележете, че вече имате регистрация в уебсайта на маратона. Ако решите да платите дарението чрез PayPal, използвайте бутона, над който пише "Дарение за WWF". Крайният срок за регистрация в Отбора на Пандата е 3 октомври 2018 г. вкл.

Мога ли да се регистрирам в Отбора на Пандата след 3 октомври?

WWF ще има щанд близо до пункта на маратона пред стадион "Васил Левски". Той ще работи от 11-и до 14-и октомври и тогава също ще можете да се регистрирате в Отбора на Пандата и да платите дарението в брой само ако вече имате състезателен номер, който предварително сте взели от пункта на Софийския маратон.

Тениските за отбора са ограничено количество и са гарантирани само за участниците, които са се регистрирали в Отбора на Пандата до 3 октомври. В деня на маратона може да има налични тениски, които да получите при регистрация на нашия щанд, но не можем да обещаем, че ще имаме достатъчно от всички размери.

Има ли гардероб по време на маратона?

Софийският маратон предоставя гардероб, в който можете да оставите личните си вещи. Моля да обърнете внимание, че това няма да е възможно на щанда на WWF.

Необходим ли е медицински преглед?

Нужно е да ви прегледа лекар, ако ще тичате повече от 3 км. Ще има медицински пункт пред стадион "Васил Левски", ако нямате възможност да посетите вашия личен лекар.

Какво е трасето на маратона?

Повече информация за самия маратон можете да намерите тук.