Правила за участие | WWF

Правила за участие

1. Предизвикателството на Пандата се състои от 6 поредни задачи, като първата от тях ще бъде обявена на 22 април – Деня на Земята.

2. Задачите се изпълняват самостоятелно или с помощта на приятели и семейство вкъщи или в училище. WWF и Музейко ще обявяват дни за срещи с участниците, за да се запознаят с тях и да обсъдят изпълнението на задачите.

За онези, които са възпрепятствани да пътуват до София, ще организираме онлайн чат.

3. В Предизвикателството на Пандата могат да се включат ученици на възраст от 7 до 18 години от цялата страна.

4. Участниците ще имат 15 календарни дни за изпълнението на всяка от задачите.

5. Успешното изпълнение на всяка задача носи определен брой точки. Някои от задачите имат допълнителни условия и с тяхното изпълнение участниците могат да спечелят бонус точки.

6. Задачите се обявяват в уебсайтовете на WWF и на Музейко, в техните Фейсбук страници и на място в Музейко.

7. Участниците могат да пропуснат задача и след време да се включат в следващата.

8. Общият брой точки от всички задачи, включително с бонус точките, е 100.

9. Участниците трябва да документират изпълнението на задачите като направят снимки, аудио или видеозапис, презентация или описателен текст. Всички материали за изпълнението на съответната задача трябва да се архивират в един общ файл, който се изпраща онлайн и в определения срок на wwf.bg/predizvikatelstvo.

Не се допуска регистрация на участие в задача, чийто срок за изпълнение е минал.

10. Представители на WWF оценяват изпълнението на задачата до 5 дни след нейното приключване.

11. Ако изпълнението на задачата е успешно, участникът получава малък подарък-изненада.

12. WWF и Музейко публикуват списък с имената на участниците и точките, които са събрали.

13. Всички участници, които в края на Предизвикателството на Пандата (31 август 2016 г.) са събрали поне 45 точки, ще споделят Голямата награда на WWF – еднодневна екскурзия до Природен парк „Витоша“, която ще включва разходка, вълнуващи игри сред природата и пикник с Пандата. Всички участници в екскурзията могат да доведат със себе си и приятел.

14. Всички участници, които съберат всички 100 точки от задачите в Предизвикателството, ще получат и плюшена панда от WWF.

15. С регистрацията за участие в която и да е задача от Предизвикателството на Пандата участниците разрешават на WWF и Музейко да използват техните снимки и материали в своите уебсайтове и страници от социални мрежи за период от поне 1 година.

16. Регистрираните участници се съгласяват WWF и Музейко да използват имейл адресите им, за да им изпращат новини, покани за събития и инициативи. Участниците могат да се отпишат от бюлетина, в случай че не желаят да го получават.

За допълнителни въпроси можете да се обърнете към Елена Ганчева от WWF с имейл до kampania@spasetedivatapriroda.bg или на телефон 0885 72 78 62.

Вижте коя е поредната задача от Предизвикателството на Пандата в Музейко