Предизвикателство на Пандата и Музейко | WWF

rel=
© WWF/ Muzeiko
Скъпи приятели,

Кога знанието се превръща в незабравима игра? Кога науката става достъпна и приятна и кога разбираме, че всъщност нейната цел е да направи живота ни по-интересен и по-вълнуващ?

Когато можем да скочим с двата крака в друг свят, да експериментираме и да се изненадваме. Когато можем да мечтаем.

Предизвикателството на Пандата в Музейко се състои от 6 поредни задачи. В тях могат да се включат ученици на възраст от 7 до 18 години от цялата страна. Искаме да ги насърчим активно да опазват околната среда, като сами намират информация по зададените теми. За да се справят по-бързо и по-добре, ще трябва да включват семейството и приятелите си и да сформират собствен екип.

За всяка успешно изпълнена задача Пандата дава точки и обещава по един подарък-изненада!

Задачите се изпълняват самостоятелно или с помощта на приятели и семейство вкъщи или в училище. WWF и Музейко ще обявяват дни за срещи с участниците, за да се запознаят с тях и да обсъдят изпълнението на задачите.

За онези, които са възпрепятствани да пътуват до София, ще организираме онлайн чат.

ГОЛЯМАТА НАГРАДА ВИ ОЧАКВА!
Общият брой точки от всички задачи е 100. Всички участници, които на 31 август 2016 г. са събрали поне 45 точки, ще споделят Голямата награда на WWF – еднодневна екскурзия до Природен парк „Витоша“, с разходка, вълнуващи игри и пикник с Пандата. Всички участници могат да доведат със себе си и приятел.

Незабавно разпространете добрата новина! Науката и опазването на българската природа могат да бъдат забавни игри в подкрепа на благородни инициативи.

Предизвикателството на Пандата и Музейко приключи. Благодарим от сърце на всички участници и техните помощници. Очаквайте скоро информация за Голямата награда - еднодневна екскурзия до Витоша и посещение на детския научен център "Музейко".

Музейко и Пандата върху Пъзела на Пандата в детския научен център

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ОТЛИЧНИЦИТЕ

Участниците в шестата задача, които се справиха успешно и получават 15 точки, са:
Аделина Стоянова от София
Александър Стамболийски от Пловдив
Емислав, Мирая, Христо и Борислав от Русе
Георги Йорданов от Пловдив
Магдалена Иванова от София

Те ще получат своя подарък-изненада по пощата.

КЛАСАЦИЯ ПО ТОЧКИ
ОТ ВСИЧКИ ЗАДАЧИ

Александър Стамболийски - 100 т.
Георги Йорданов - 100 т.
Детски екип от Русе - 100 т.
Магдалена Иванова - 100 т.
Преслава Христова - 85 т.
Лора Митова - 65 т.
Аделина Стоянова - 45 т.